Sleutels

Wij kopiëren en maken zo goed als alle sleutels:

  • kopiëren van alle mogelijke sleutels
  • maken van sleutels op code
  • kopiëren en maken van kwaliteitssleutels met certificaat op code
  • bijmaken van en bestellen van veiligheidssleutels met veiligheidskaart
  • baardsleutels en kastsleutels
  • kopiëren en programmeren van autosleutels
  • maken van sleutels op slot

Sleutel bestellen

Kopiƫren van sleutels

Met meer dan 30 jaar ervaring is slotenmaker Thery een krak in zijn vak! Geen enkele sleutel is hem onbekend en met een uitgebreid machinepark kopiëren wij bijna alle sleutels ter plaatse. Wij beschikken over een zeer uitgebreide en diverse voorraad sleutels waardoor wij u onmiddellijk kunnen bedienen. In uitzonderlijke gevallen, moeten wij de sleutel voor u bestellen bij onze leveranciers.  Wij maken sleutels voor deuren, achterdeuren, binnendeuren, schijfdeuren, kasten, garagepoorten, raamkrukken, brievenbussen, hangsloten, auto's, fietsen, moto's, caravans, ... vraag het ons, wij maken het!

 

Veiligheidssleutels

Wij bieden een mooi gamma aan veiligheidssleutels in combinatie met veiligheidscilinders. Veiligheidssleutels kunnen niet zomaar door eender wie gedupliceerd worden. Enkel op vertoon van het uniek eigendomscertificaat kunnen er bij ons kopieën worden aangevraagd. Zo bent u altijd zeker dat onbevoegde personen uw sleutels niet kunnen kopiëren.

Sleutel op code

Als cilinder en sleutel zijn uitgerust met een codenummer, dan bevindt de code zich op de sleutel of op de meegeleverde kaart. Als u een reservesleutel nodig hebt dan maken wij een nieuwe sleutel op basis van dit nummer en de vele verschillende profielen die wij steeds op voorraad hebben.

 

 

Baardsleutels

Baardsleutels zijn de charmante sleutels in de vorm van een stokje met een vlaggetje.  Het is een slot dat te herleiden is tot de 18de eeuw Dit slot is niet geschikt voor buitendeuren omdat de sleutel zeer gemakkelijk valt te dupliceren. Het is echter wel geschikt voor binnendeuren en vaak terug te vinden op kasten. Het deel dat de mechaniek bediend, noemen we de baard, vandaar zijn naam. De sleutel werkt als deze wordt rondgedraaid als een hefboom waarmee de grendel kan verschuiven. De ronddraaiende beweging wordt echter belemmerd door platen in het slot, deze vormen samen een profiel dat op de inkeping van de baard van de sleutel zit.