Veiligheidsdeuren

Geef dieven geen kans en kies voor een veiligheidsdeur. 

Wij plaatsen veiligheidsdeuren in verschillende prijsklassen naargelang de keuze van de klant. U kan kiezen uit een ruime keuze in afwerking. Onze deuren kunnen standaard binnen vrij korte termijn geplaatst worden en zijn voorzien van de nodige inbraak- en brandwerende attesten. 

Een veiligheidsdeur is een inbraakwerende deur als ze voldoet aan de volgende kenmerken;

  • het deurblad is volledig van staal. De afwerking gebeurt meestal met houten panelen.
  • de deur moet aan slotzijde boven, midden en onder verschillende stalen sluitpinnen vergrendelen. Uiteraard is hier ook de stevigheid en kwaliteit van de meerpuntsluiting essentieel.
  • aan scharnierzijde is een veiligheidsdeur voorzien van stalen dievenklauwen die het uitlichten voorkomen.
  • de cilinder moet een boorbeveiligde veiligheidscilinder zijn met een eigendomscertificaat tegen dupliceren van sleutels.
  • de cilinder moet aan de buitenzijde altijd beschermend zijn met een veiligheidsrozet, een veiligheidsrozet is aan de binnenzijde van de deur verankerd zodat deze langs buiten niet kan gedemonteerd worden om de cilinder af te breken. Kies bij voorkeur een veiligheidsrozet met kernbeveiliging, dit is een lipje dat ronddraait tegen uitboren.
  • volledig stalen kader rondom, zodat de mobiele en vaste stalen pinnen op slot draaien in deze stalen kader, die ter plaatse vastgelast wordt. 

Indien uw deur niet aan één van bovenstaande voorwaarden voldoet heeft u geen veiligheidsdeur maar een beveiligde deur en dat is een groot verschil.

Laat u dus voldoende informeren en koop bij een ervaren vakman. Thery sterk in beveiliging!