Kluizen & brandkasten

Waar op letten bij het kopen ven een kluis? 

Door het grote aanbod is het soms moeilijk om de juiste keuze te maken. Laat u daarom bijstaan door een vakman. Slotenmaker Thery is de specialist bij uitstek in de regio Kortrijk wat betreft brandwerende en inbraakwerende kluizen.

Brandwerende kluizen. Een brandwerende kluis is speciaal gebouwd om de inhoud te beschermen tegen brand. De mate van bescherming varieert echter per kluis. Elk doel vraagt om andere eigenschappen van de kluis. Wij informeren u graag over de certificering van de kluis.

Inbraakwerende kluizen bieden een hoge weerstand tegen het geweld van een inbreker. De weerstand wordt getest door experts met relevante kennis en diverse inbreekgereedschappen. Hoe hoger de weerstand, hoe hoger de normering die de kluis krijgt.  Onze kluizen zijn getest en gecertifieerd volgens Europese normen zoals 14450 en EN 1143-1.  Deze normering wordt verder opgedeeld in weerstandsklassen. Voor EN14450 zijn dat security level 1&2 en voor EN1143-1 zijn dat weerstandsklassen level 0 tot en met 5 en hoger. Door verzekeraars word aan deze verschillende weerstandsklassen een contante waarde  gekoppeld als indicatie voor de dekking, ook wel de indicatie waardeberging genoemd.

Onze kluizen kunnen afgehaald worden in de winkel of worden bij u thuis geleverd.
Wij plaatsen en verankeren deze voor een optimale veiligheid. Bij ons kunt u terecht voor Meubelkoffers, inbouwkoffers, vloerkoffers, koffers met sleutel of codeklavier, voor elke vraag bieden wij de optimale oplossing.

In onze winkel te Heule vindt u een greep uit de vele mogelijkheden die we u kunnen aanbieden. Wij staan u graag bij met deskundige uitleg en correct advies.  

Wenst u meer info?

Contacteer ons