Toegangscontrole

Dit systeem geeft een antwoord op de vraag wie, waar en wanneer een terrein of gebouw mag betreden. Om een terrein of gebouw goed te kunnen beveiligen kan het belangrijk zijn om mensen selectief toegang te geven. Maar ook om achteraf altijd na te kunnen gaan wie welke poort of deur heeft gebruikt om het gebouw of ruimte, in of uit te gaan.  Ons assortiment omvat verschillende systemen met verschillende softwareopties en controllers tot een breed aanbod aan lezers en badges. Wij komen graag langs om samen met u de behoeften te bekijken en zo een geschikt systeem aan te bieden.

Codeklavieren

Een codeklavier is een modern toegangssysteem voor woningen, garages en bedrijfspanden dat is geïntegreerd in een codepaneel. Er komt dan ook geen sleutel aan te pas maar een toegangsscherm of kaartlezer. Met een elektronische kaart of de juiste code krijgt u vervolgens toegang tot het gebouw of bijvoorbeeld een specifieke ruimte in een gebouw. Het codeklavier wordt veelal buiten geplaatst in de buurt van de deur, lift of garagepoort. De sleutelloze toegang methode zorgt bovendien voor meer veiligheid in bedrijfs- en privépanden. de kaartlezer kan gekoppeld worden aan systemen waarmee u kunt bekijken wie het pand of de ruimte hebben betreden.

Badge-systeem

Een draadloos slot is de eenvoudigste manier om het bereik van uw toegangscontrolesysteem te vergroten of uw mechanische sloten te vervangen door intelligente toegangscontrole. Omdat ze draadloos werken zijn batterijgevoede apparaten snel kosteneffectief te installeren en besparen ze u geld in bedrijfs- en/of onderhoudskosten. Ons assortiment omvat batterijgevoede cilinders, rozetten en complete sloten voor de beveiliging van deuren.