Inbraakbeveiliging

Deskundig advies op maat.

Is jouw woning voldoende beveiligd?  Wacht niet tot na een inbraak om onze hulp in te roepen. Wij zijn met ruim 25 jaar ervaring experten in het beveiligen van woningen en bedrijven, contacteer ons snel om vrijblijvend een plaatsbezoek bij u thuis in te plannen. Wij maken graag een offerte op maat.

Beveilig wat u lief is

Als het gaat om waar u het meest om geeft, word u overbezorgd....Wij ook. Het beschermen van uw gezin en eigendommen is onze topprioriteit. Net zoals een Renault en een Audi verschillend zijn, verschillen ook sleutels van elkaar door veel kenmerken. MUL-T-LOCK sloten zijn een hoogstaand product binnen de slotenmakers wereld. De beschikbare collectie die wij verkopen, en waar we hoofdverdeler van zijn in onze regio, zijn door door ons geselecteerd op basis van kwaliteit. Wij verdelen ook Wink Haus en Pfaffenhain, 2 merken van degelijke duitse technologie. Hiermee zijn al onze veiligheidssloten voorzien van een speciaal gepatenteerd profiel die aan extreem hoge veiligheidsnormen voldoet. Dit geeft voor zowel de particuliere koper als de bouwsector vertrouwen. De cilinder is beveiligd tegen kerntrekken, boren en andere inbraaktechnieken. Dit is waar een slot minimaal aan moet voldoen en waarmee wij met gemaak aan deze eisen tegemoet komen.

 

Inbraakwerende deuren

Onze inbraakwerende deuren onderscheiden zich door hun elegantie. Het zijn deuren die overal kunnen ingezet worden, zowel in een klassiek interieur, een trendy appartement of een kantoor. De afwerkingsgraad is oneindig, ook naar afmetingen, puur maatwerk naar keuze van de klant. De deuren beschermen elke ruimte tegen ongewenste bezoekers. Ze zijn getest en voldoen aan de hoogste Europese normen van inbraakwerendheid. De deuren zijn allemaal voorzien van een gepantserd deurblad, veiligheidsbeslag en meerpuntsluiting. Standaard hebben ze een brandwerendheid van 30 minuten, optioneel zijn ze ook RF60 verkrijgbaar.

Toegangscontroles en sluitsystemen

TOEGANSCONTROLESYSTEEM : Dit systeem geeft een antwoord op de vraag wie, waar en wanneer een terrein of gebouw mag betreden. Om een terrein of gebouw goed te kunnen beveiligen kan het belangrijk zijn om mensen selectief toegang te geven. Maar ook om achteraf altijd na te kunnen gaan wie welke poort of deur heeft gebruikt om het gebouw of ruimte, in of uit te gaan.  Ons assortiment omvat verschillende systemen met verschillende softwareopties en controllers tot een breed aanbod aan lezers en badges. Wij komen graag langs om samen met u de behoeften te bekijken en zo een geschikt systeem aan te bieden.

SLUITPLAN : Een sluitplan is maatwerk. Een van onze specialiteiten die wij hebben opgebouwd door de jaren ervaring. Een sluitplan is een geheel van veiligheidscilinders en sleutels waarmee wij een sleutelsysteem uitwerken en berekenen  aan de hand van de door u voorgestelde opbouw. Het sleutelsysteem wordt zo opgebouwd dat ieder persoon binnen de organisatie slechts toegang heeft tot de lokalen waar hij binnen mag.