Slotenmaker Thery

De specialist in beveiliging!

Het is essentieel dat u kiest voor slimme sluitsystemen waarop u kan vertrouwen. Met digitale sluitoplossingen kunt u zich op uw gemak voelen als het om bescherming gaat van die die voor u belangrijk zijn.

Dit kan eenvoudig door ons codeklavier van Maasland, een intelligent en mooi codetableau met paslezer. Door het intoetsen van de juiste code of het aanbieden van een pas/sleutelhanger, wordt de elektrische vergrendeling vrijgegeven. Programmering vindt plaats via het codetableau of via programmeerkaarten.  De meegeleverde separate electronica zorgt er mede voor dat de electrische vergrendeling niet te manipuleren is. Het klavier is waterbestendig en hiermee geschikt voor binnen en buiten.

Of til de beveiliging en toegangscontrole van je woning of organisatie naar een hoger niveau met ons hybride MUL-T-LOCK CLIQ systeem. Een geavanceerde en flexibele hoge beveiliging. Door binnen een sluitsysteem een aantal elektromechanische cilinders in te zetten, levert Interactive CLIQ in één betaalbare oplossing een ongeëvenaarde flexibiliteit en hoogwaardige beveiliging. Ook hebben we ProQsimity voor totale toegangsbesturing.

Interesse? Wij komen graag langs voor een aangepast systeem voor uw woning en familie/bedrijf.

https://youtu.be/iixtULZ8llU