Slotenmaker Thery

jouw partner bij inbraakbeveiliging!

Is jouw woning voldoende beveiligd? 

Wacht niet tot na een inbraak om onze hulp in te roepen. Contacteer ons voor vrijblijvend advies.

Als vakman met jarenlange ervaring gaat Marc Thery een stapje verder als het om beveiliging gaat. Naast het verbeteren van uw veiligheid door middel van veiligheidscilinder met veiligheidssleutels en veiligheidsrozet, zorgt hij ervoor dat ramen en deuren echt beveiligd zijn tegen inbraak, dit door sluitkommen en sluitplaten met een solide afwerking te plaatsen.  Een veiligheidsslot op de deur heeft weinig zin als u geen goede sluitplaat of sluitkom installeert. Door de opening voor de dag- en nachtschoot weinig aandacht te geven, ontstaat er een zwakke plek waar inbrekers van smullen. Om deze ongewenste bezoekers geen kans te geven plaatsen op vakkundige wijze met oog voor esthetiek extra meerpuntsloten, veiligheidsbaren en minimun 2 versterkte punten op ramen. Of u kan kiezen voor de optimale gemoedsrust door het laten plaatsen van een veiligheidsdeur. 

Elk huis of gebouw is verschillend. Onze oplossingen in beveiliging zijn echt maatwerk. Voor elk pand voeren wij een doorgedreven risicoanalyse uit, stellen een rapport op en zorgen voor een duurzame en betrouwbare oplossing.

Geef dieven geen kans, een duur slot heeft weinig zin zonder extra beveiliging. Vraag ons advies en streef naar een optimale beveiliging. Contacteer ons vandaag nog en geef u en uw familie een gerust gevoel!

BEL ONS