Deurpompen & vloerpompen

Zoals de deur dankzij Thery sluit, sluit ze nergens!

Een deursluiter is de ideale oplossing wanneer u een deur automatisch, en geleidelijk aan, wil laten sluiten. Met een deursluiter of deurpomp hebt u twee troeven in handen : uw deur blijft niet nodeloos lang open staan en slaat ook niet hard dicht.

Wij zijn thuis in deursluiters, met schaararm, glijarm en/of arm met vastzetfunctie. Wij geven u graag professioneel advies op maat. 

Een deursluiter met schaararm is een handige keuze als je een deurdranger op een buitendeur wil monteren. Door de schaararm kan de drager meer kracht leveren en daardoor beter omgaan met de wind. Het nadeel van een schaararm is dat deze erg zichtbaar is omdat de arm haaks op de deur staat.

Een deursluiter met een glijarm is esthetischer. Doordat de arm niet uitsteekt en minder zichtbaar is, geeft de glijarm een mooiere uitstraling en meer geschikt voor binnendeuren.

Een vloerpomp of vloerveer wordt vaak gebruikt bij glazen deuren. Bij een vloerpomp heb je geen nood aan een deurkader. Het systeem met hydraulische pompen ankert in het plafond en de vloer, wat zorgt voor een strakke en moderne aflijning.